Testamente

Låt ditt testamente bidra till ett mänskligare samhälle

Testamentera en gåva till Östergötlands Stadsmission

Att ge en testamentegåva till Östergötlands Stadsmission är att hjälpa människor även i framtiden till ett bättre liv. Med gåvor vi får har vi möjlighet att skapa nya livschanser för människor som lever i utsatta livssituationer i Östergötland, lokalt nära dig.

Östergötlands Stadsmission arbetar varje dag, året runt för ett mänskligare samhälle. Genom att testamentera en gåva till oss bidrar du till att fler människor i framtiden kan få den hjälp och det stöd som de behöver. Det är en en form av filantropi där omtanken om människor lokalt, nära en själv ges nya livschanser. Du är med och säkrar att vi kan fortsätta att finnas även i framtiden. Låt ditt arv bidra till en bättre framtid för människor i utsatthet.

Att testamentera till Östergötlands Stadsmission
  • Föreningen Östergötlands Stadsmission med organisationsnummer 822001-0022 kan ta emot till exempel kontantbelopp, värdepapper, fastigheter, bostadsrätter och lösöre.
Att skriva testamente och tryggt givande

Det behöver inte vara så svårt att skriva ett testamente men det finns den del saker som är viktiga att tänka på.
Östergötlands Stadsmission är medlem i organisationen Giva Sverige. Giva Sverige är med och säkerställer att dina gåvor hamnar i trygga händer. Giva Sverige har också  sammanställt information om hur man går till väga, läs mer här. De erbjuder även en gratis mall för testamenten. Här finns även checklistor. Giva Sverige erbjuder också givare till medlemsorganisationer att ta del av reducerade priser på juridiska dokument genom deras partners. 

Vid övriga frågor, kontakta oss gärna på info@stadsmissionenost.se
 

Kontakta oss

Kansli

Östergötlands Stadsmission
Ågatan 3
582 22 Linköping
Växel 010-184 21 00
Org.nr 822001-0022

Ge en gåva

Swish

900 87 80


Gåvobankgiro

900-8780 (900-3849 när OCR-nr anges)

© 2023 Östergötlands Stadsmission