Stadsmissionens Café

Välkommen till Stadsmissionens mysiga café, bageri, lunchställe och mötesplats mitt i Linköping. Här äter du gott och gör samtidigt gott. Vi erbjuder goda luncher och fika, catering, event och afternoon tea.

Vällagad lunch och fika från vårt bageri, hos oss äter du gott för en god sak!

Välkommen till Stadsmissionens Café för goda luncher och fika. Här får människor möjlighet att skapa sig nya livschanser genom arbetsträning.

Dagens lunch

Varje dag dukar vi upp en stor lunchbuffé. Vi serverar även veckans sallad, varma smörgåsar, vår klassiker veganburgaren och goda alternativ för barnen.

Se dagens lunch

Mysiga lördagar hos oss

Välkommen att äta lunch eller fika på ett riktigt mysigt ställe! Vi serverar bland annat våfflor, goda smörgåsar och massor med gott fikabröd.

Läs mer

Catering

Beställ dina bullar eller goda måltider till ditt företag eller till ditt event. Vi levererar till konfirmationen, festen eller avdelningsfikat. Gott för en god sak!

Läs mer

Beställ take away här!

Här bokar du enkelt din take away. Betala och hämta i vårt Café på Ågatan 3 i Linköping.

Här köper du Take Away

Stadsmissionens Café tar emot Linköping City presentkort!

Nu kan våra gäster använda City presentkort hos oss! Presentkortet gynnar Linköpings lokala näringsliv och kan förvandlas till nästan vad som helst hos ca 180 butiker, salonger, caféer och restauranger! Varmt välkommen!

Här kan du köpa presentkortet

Vår populära Afternoon Tea

Festligt med Afternoon Tea på Stadsmissionens Café! I höst utökar vi antalet Afternoon Tea tillfällen till både den första och tredje tisdagen under oktober-december månad! Njut av härliga eftermiddagar med trevligt sällskap, gott att äta och i en mysig atmosfär. Allt som dukas upp är omsorgsfullt bakat av vår egen bagare och arbetstränande. Givetvis får du botanisera bland vår unika samling tekoppar - välj den typ som passar dagens val av te, humör och sällskap. Varmt välkommen! 

På gång hos oss!
 

Välkomna till vårt mysiga café för lunch, fika eller boka högtiden och avslutningen hos oss! Vi har gott om plats för hela familjen! 

Stadsmissionens Café öppettider för dagens lunch och fika

Måndag - Fredag kl 10 - 18 
Lördag kl 11 - 16 
 

Avvikande öppettider
21-23 juni stängt - Glad Midsommar! 
29 juni stängt - caféet är abonnerat
1 juli-4 augusti stängt - Vi önskar alla våra gäster en riktigt skön sommar!

 

Välkommen att kontakta oss! 

Maila oss gärna dina frågor eller bokningsförfrågningar på: bokning.cafe@stadsmissionenost.se
Måndag-fredag svarar vi även via telefon 010-184 23 20 men ber om förståelse för ev väntetid pga vi är i full färd att serva våra gäster:)! 

Adress
Ågatan 3, Linköping 

En unik plats för fest och konferens!

Vår unika plats är som gjord för att fira födelsedagar, kärleken, jubileet eller företagsfesten! Vi har lokalen, maten och serveringen. Vi tar även emot både dagkonferens och kick off. Medan du serveras god mat i en härlig lokal är du samtidigt med och bidrar till ett mänskligare samhälle genom vår arbetsintegration. 

Varmt välkomna att boka in dig i Linköpings coolaste lokal!

  • Vi har personal på plats
  • Unik möblering
  • Fullständiga rättigheter
  • Vi tar emot upp till 100 personer
  • Förstås går arrangemanget i samma anda som vår värdegrund.

Andreas Nordlund hjälper till med bokning, matförslag mm. Skicka ett mail till andreas.nordlund@stadsmissionenost.se 

 

Mysiga lördagar hos oss

Soppa, pannkakor, våfflor och annat gott serveras hos oss varje lördag 11-16.

Vår fantastiska bagare! - fler goda stunder på vårt café!

Stadsmissionens Café har förmånen att ha en av Linköpings stjärnbagare Jesper Wilson hos sig. Jesper brinner för bakhantverket och har med sig 10 000 timmar av bakning i bagaget. Så mycket gott Jesper kommer tillföra vårt bageri! 

Historien om Stadsmissionens Café – en plats för alla

Välkommen till en speciell plats, en plats där alla är välkomna, en plats för alla åldrar, tro och olika bakgrunder. En plats där mat- och bakhantverket får utvecklas tillsammans med människorna. En plats för arbetsträning och nya livschanser, en plats där vi gör gott för en god sak. 

Den här kyrkobyggnaden stod klar 1892 och överläts till Stadsmissionen av Emanuels Metodistförsamling år 2006. Det var ordförande Anna-Brita Hulth som förde församlingens talan i relation till Stadsmissionen. Församlingen förstod att deras älskade kyrka blev ett för stort ansvar för dem och letade efter alternativ. Anna-Brita var över 80 år och ordförande, en kvinna med humor och kärlek till sin församling. Orden hon använde var:

Vi är alla mellan 85 år och döden vi kan inte behålla vår kyrka – vill ni ha den?

Gott för en god sak började med hennes goda handling.
 

Vi söker volontärer till caféet!

Välkommen att göra skillnad

Här bokar du enkelt bord hos oss

Kontakta oss

Kansli

Östergötlands Stadsmission
Ågatan 3
582 22 Linköping
Växel 010-184 21 00
Org.nr 822001-0022

Ge en gåva

Swish

900 87 80


Gåvobankgiro

900-8780 (900-3849 när OCR-nr anges)

© 2023 Östergötlands Stadsmission