Ny bagare – fler goda stunder på vårt café!

Stadsmissionens Café nystartar hösten med att hälsa vår nya bagare Jesper Wilson välkommen. Jesper som brinner för bakhantverket har med sig 10 000 timmar av bakning i bagaget.

Vad kommer vi att kunna njuta av i cafét i höst?
Du kommer kunna njuta av växtbaserade nybakta bullar, hantverksmässigt bakade kakor av olika slag, och färskt surdegsbröd till lunchen. Ett väletablerat sortiment som smakar gott. Vi bakar från grunden med långa jästider och bra råvaror och skapar ”folklig” fika som många tycker om. 

Vad lockade dig till att börja på Stadsmissionen? 

Efter att ha bakat i många år vill jag nu inspirera andra till att hitta den passion som jag själv hittat. Att Stadsmissionen hjälper människor till nya livschanser genom arbetsträning skapar en ny dimension. Jag har själv gått som lärling och vet hur viktigt det är att kunna lära och inspireras av andra. Vi ska skapa en massa vackert och gott tillsammans. 

Vad vill du att man ska känna när man kommer till oss och fikar?

På Stadsmissionens Café ska man mötas av en mysig atmosfär med riktigt gott fika och bra mat. Man ska tänka och känna att det här är färskt, det här smakar riktigt bra. Luftfuktighet, syra, temperatur, allt är en känsla som också ska märkas i brödet. Här har någon tänkt till, smakerna funkar med varandra och den är vacker att titta på. Vi vill skapa en god fikastund. 

Här har någon tänkt till, smakerna funkar med varandra och den är vacker att titta på. Vi vill skapa en god fikastund.

Stadsmissions Café finns på Ågatan 3 i Linköping. En ny bagare skapar fler möjlighet till goda stunder på vårt café. Med fler gäster ökar våra möjligheten att skapa fler platser för människor att arbetsträna och skapa sig nya livschanser. Vi är också nära sammankopplade med vår matcentral och använder så ofta vi kan råvaror som annars hade blivit över.  När du kommer och fikar hos oss eller abonnerar för fest eller konferens så gör du gott för en god sak på flera plan. Vi har utökat öppettiderna och har nu öppet till 18.00 varje vardag. På lördagar har vi nu öppet till 16.00.

Varmt välkommen!

 

Publicerad den 22 augusti 2023

Kontakta oss

Kansli

Östergötlands Stadsmission
Ågatan 3
582 22 Linköping
Växel 010-184 21 00
Org.nr 822001-0022

Ge en gåva

Swish

900 87 80


Gåvobankgiro

900-8780 (900-3849 när OCR-nr anges)

90-konto logo

Nyhetsbrev